Reviews

 Lieve mensen,

Wat hebben wij een fijne vakantie via jullie gehad.We hadden een midweek op camping t Hop in Friesland geboekt.

Bij aankomst werden wij heel vriendelijk ontvangen bij de receptie met duidelijke uitleg over de camping en naar welke plek wij moesten gaan.

Bij de caravan aangekomen werden wij ook weer vriendelijk ontvangen door de vorige gasten. Omdat we eigenlijk nog wat te vroeg waren hebben deze mensen ons alles uitgelegd over de caravan.

Wat een luxe, wat je maar kon bedenken wat in een caravan hoort, was gewoon aanwezig. Van 2 heerlijk 4 seizoendekbedden ( inclusief beddengoed) tot een oventje voor warme broodjes aan toe. Pannen, servies en bestek tot pannenlappen aan toe is er gewoon. Fantastisch!

Nieuw tentje, luchtbedden, windscherm, elektrisch kacheltje voor in de voortent. En ook nog 2 fietsen waar we zeker gebruik van hebben gemaakt.

Op de camping is een overdekt zwembad, wat fijn is al het weer tegenzit. Er is een kleine kinderboerderij en een speeltuin en een restaurant waar je heerlijk kunt eten maar ook patat enz kunt bestellen.

Bij de receptie zijn van dinsdag t/m zondag verse broodjes te verkrijgen en liggen er folders van alle bezienswaardigheden in Friesland.

Buiten de camping is een voetbalveld waar de pubers zich iedere avond vermaakten.

Het toiletgebouw wordt netjes onderhouden en is schoon. Er zijn genoeg douches en toiletten.

De omgeving is prachtig en eigenlijk is de vakantie dan weer te kort, maar wij hebben genoten en als het kan en mag willen wij volgend jaar zeker weer gebruik maken van een van jullie caravans.

Lieve mensen van Gunvakantie, nogmaals heel erg bedankt! Angelique, Jaimy en Amber

Hoi Gunvakantie,

Fijn dat we een weekendje eruit mochten via jullie, mooi weer gehad, aan de caravan ontbrak niets.

Bedankt voor alles. Gr. Kees en Cora

We hebben een heerlijke week in caravan nr. 2 in Friesland gehad. De caravan was van alle gemakken voorzien.
 Ruime voortent en schone mooie caravan met veel, nieuwe handige spullen. De plek is ruim, met een groot grasveld ervoor. We hebben veel gebadmintond en gevoetbald. O ja helaas zijn er wel wat muggen, dus tip om voor het slapen even op muggenjacht te gaan. 

Camping 't Hop is klein en gemoedelijk. Het zwembad is leuk voor de kinderen. Er is 1 toilet/ douchegebouw en dat is wel wat weinig voor als de hele camping vol staat in het hoogseizoen. 
 
De omgeving is mooi veel water, vlakbij het Slotermeer. De dorpjes Sloten en Balk zijn leuk om te bezoeken. We hebben een sup board en bootje gehuurd. Ook is het prima fietsen op de fietsen die al bij de caravan aanwezig zijn.

Kortom Wiebo en Ed bedankt voor de fijne week, we hebben echt genoten!

Groetjes,
Paul, Carola, Sofie en Melissa

Dag Ed, Wiebo en de anderen,

Afgelopen week mocht ik op camping ‘T Hop in Friesland staan. De accommodatie overtrof mijn stoutste verwachtingen! Wat een prachtige, grote, luxe en complete caravan! Aan alles is gedacht!

De camping zelf was -mede door Corona- erg vol en tegelijkertijd ‘leeg’ omdat iedereen bij zijn eigen tentje bleef. Mijn meiden van 15 hadden hierdoor weinig aansluiting. Ook waren alle activiteiten gecanceld. Jammer maar begrijpelijk. Ze hebben het samen erg leuk gehad. Ik trof het met mijn buren en kon regelmatig even badminton spelen met ze.

Hoe dan ook, we zijn er even heerlijk uit geweest. Hebben de hele dag met onze neus in de zon (en wat wolken) gezeten. Dank jullie wel!!!

Groeten,
Ingrid, Femke en Lente

Vakantie op camping t hop

Hoi Ed en Wiebo
Wij hebben via de gunvakantie heerlijke voor een week op camping t hop in Friesland mogen staan.

Toen we aan kwamen op de camping zijn we eerst naar de receptie gelopen daar aangekomen kreeg ik een kaart van drie hele lieve mensen of we dinsdag ochtend om 9 uur ons wilde melden bij de receptie.  Daar staat dan een verrassing voor jullie klaar de vakantie begon al goed. 

Daarna kwam Wiebo ons ophalen om de camping plaats te laten zien wat een super leuke plekje en een mooie caravan stond daar voor ons klaar. En ook daar was weer een verassing voor ons. Ik werd er helemaal stil van. Na wat uitleg kon onze vakantie beginnen.

Onze dochter heeft een super week gehad zwemmen spelen met vriendinnen en geen tijd om te komen eten dan heb je als ouders ook echt een super vakantie. Bedankt Wiebo en Ed voor deze super week 

Groetjes William, Petra en Bo 

Beste Wiebo
Het was een erg mooie en rustige plek en de natuur eromheen was prachtig. Het was zeer geschikt om te fietsen en te wandelen. De caravan was ook erg mooi en schoon en deze reis was voor mij een hele goede en mooie ervaring.

Met vriendelijke groet
Sadegh