Reviews

We waren de eerste gasten in de caravan op camping ’t Hop.
  
Wat heeft het team van Gunvakanties er een werk van gemaakt.
 Werkelijk aan alles was gedacht! De caravan en voortent stonden kant en klaar opgezet en compleet ingericht.

En dan bedoel ik ook echt COMPLEET.
Aan alles was gedacht! Het enige dat eraan ontbrak die week was helaas mooi weer.

Door de royale ruimte in de caravan en de voortent, hebben we ons toch erg vermaakt.
En Friesland is sowieso een mooie provincie.

Ook de camping beviel ons erg goed. Schoon, ruim, niet te druk… Kortom, een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Gr. Jolande

 Lieve mensen,

Wat hebben wij een fijne vakantie via jullie gehad.We hadden een midweek op camping t Hop in Friesland geboekt.

Bij aankomst werden wij heel vriendelijk ontvangen bij de receptie met duidelijke uitleg over de camping en naar welke plek wij moesten gaan.

Bij de caravan aangekomen werden wij ook weer vriendelijk ontvangen door de vorige gasten. Omdat we eigenlijk nog wat te vroeg waren hebben deze mensen ons alles uitgelegd over de caravan.

Wat een luxe, wat je maar kon bedenken wat in een caravan hoort, was gewoon aanwezig. Van 2 heerlijk 4 seizoendekbedden ( inclusief beddengoed) tot een oventje voor warme broodjes aan toe. Pannen, servies en bestek tot pannenlappen aan toe is er gewoon. Fantastisch!

Nieuw tentje, luchtbedden, windscherm, elektrisch kacheltje voor in de voortent. En ook nog 2 fietsen waar we zeker gebruik van hebben gemaakt.

Op de camping is een overdekt zwembad, wat fijn is al het weer tegenzit. Er is een kleine kinderboerderij en een speeltuin en een restaurant waar je heerlijk kunt eten maar ook patat enz kunt bestellen.

Bij de receptie zijn van dinsdag t/m zondag verse broodjes te verkrijgen en liggen er folders van alle bezienswaardigheden in Friesland.

Buiten de camping is een voetbalveld waar de pubers zich iedere avond vermaakten.

Het toiletgebouw wordt netjes onderhouden en is schoon. Er zijn genoeg douches en toiletten.

De omgeving is prachtig en eigenlijk is de vakantie dan weer te kort, maar wij hebben genoten en als het kan en mag willen wij volgend jaar zeker weer gebruik maken van een van jullie caravans.

Lieve mensen van Gunvakantie, nogmaals heel erg bedankt! Angelique, Jaimy en Amber

Hoi Gunvakantie,

Fijn dat we een weekendje eruit mochten via jullie, mooi weer gehad, aan de caravan ontbrak niets.

Bedankt voor alles. Gr. Kees en Cora

We hebben een heerlijke week in caravan nr. 2 in Friesland gehad. De caravan was van alle gemakken voorzien.
 Ruime voortent en schone mooie caravan met veel, nieuwe handige spullen. De plek is ruim, met een groot grasveld ervoor. We hebben veel gebadmintond en gevoetbald. O ja helaas zijn er wel wat muggen, dus tip om voor het slapen even op muggenjacht te gaan. 

Camping 't Hop is klein en gemoedelijk. Het zwembad is leuk voor de kinderen. Er is 1 toilet/ douchegebouw en dat is wel wat weinig voor als de hele camping vol staat in het hoogseizoen. 
 
De omgeving is mooi veel water, vlakbij het Slotermeer. De dorpjes Sloten en Balk zijn leuk om te bezoeken. We hebben een sup board en bootje gehuurd. Ook is het prima fietsen op de fietsen die al bij de caravan aanwezig zijn.

Kortom Wiebo en Ed bedankt voor de fijne week, we hebben echt genoten!

Groetjes,
Paul, Carola, Sofie en Melissa

Dag Ed, Wiebo en de anderen,

Afgelopen week mocht ik op camping ‘T Hop in Friesland staan. De accommodatie overtrof mijn stoutste verwachtingen! Wat een prachtige, grote, luxe en complete caravan! Aan alles is gedacht!

De camping zelf was -mede door Corona- erg vol en tegelijkertijd ‘leeg’ omdat iedereen bij zijn eigen tentje bleef. Mijn meiden van 15 hadden hierdoor weinig aansluiting. Ook waren alle activiteiten gecanceld. Jammer maar begrijpelijk. Ze hebben het samen erg leuk gehad. Ik trof het met mijn buren en kon regelmatig even badminton spelen met ze.

Hoe dan ook, we zijn er even heerlijk uit geweest. Hebben de hele dag met onze neus in de zon (en wat wolken) gezeten. Dank jullie wel!!!

Groeten,
Ingrid, Femke en Lente

Vakantie op camping t hop

Hoi Ed en Wiebo
Wij hebben via de gunvakantie heerlijke voor een week op camping t hop in Friesland mogen staan.

Toen we aan kwamen op de camping zijn we eerst naar de receptie gelopen daar aangekomen kreeg ik een kaart van drie hele lieve mensen of we dinsdag ochtend om 9 uur ons wilde melden bij de receptie.  Daar staat dan een verrassing voor jullie klaar de vakantie begon al goed. 

Daarna kwam Wiebo ons ophalen om de camping plaats te laten zien wat een super leuke plekje en een mooie caravan stond daar voor ons klaar. En ook daar was weer een verassing voor ons. Ik werd er helemaal stil van. Na wat uitleg kon onze vakantie beginnen.

Onze dochter heeft een super week gehad zwemmen spelen met vriendinnen en geen tijd om te komen eten dan heb je als ouders ook echt een super vakantie. Bedankt Wiebo en Ed voor deze super week 

Groetjes William, Petra en Bo 

IMG 20200807 WA0006Beste Wiebo
Het was een erg mooie en rustige plek en de natuur eromheen was prachtig. Het was zeer geschikt om te fietsen en te wandelen. De caravan was ook erg mooi en schoon en deze reis was voor mij een hele goede en mooie ervaring.

Met vriendelijke groet
Sadegh  

Goeiemiddag 

 Het vakantie was heerlijk mooie  met ook prachtg weer , we waren blij we danken  jullie voor de goede leiding van het hele team

Met vriendelijke groet,

Zuhair alhanash

Begin augustus hebben wij een midweek op camping 't Hop in een caravan van de gunvakantie mogen verblijven. We hebben een heerlijke week gehad! Mede door de super ingerichte caravan en de prima, verzorgde camping! Zelfs 2 nieuwe fietsen (met kinderzitjes) zaten erbij! Top! Hartstikke bedankt hiervoor, wij hebben ervan genoten!

Peter, Anne, Ilse en Ruben

Dit was voor ons de eerste keer om in een caravan te slapen, het was geweldig. Ik en de kinderen vonden het leuk. De caravan was mooi en nieuw, we vonden alle spullen dat we hebben nodig voor koken en slapen, alles was schoon en netjes.

Nog een tip is de toiletten, ze waren niet ver en we hadden de wc die in de caravan niet nodig te gebruiken.
De kraan water was ook handig. We konden buiten koken en dat was leuk.

Moesberg vonden we heel erge leuke plek, alles is goed geregeld.

Het zwembad was leuk.
De skelters vonden mijn kinderen erg leuk.
De speeltuinen  waren ook leuk voor de kinderen.

Wij hebben de fietsen gebruikt en dat was ook leuk.

De bos rond de camping was ook geweldig?, de frambozen waren lekker?.

Wij wilden langer blijven maar helaas dat kon niet omdat de kinderen naar school moesten.

Mensen die bij de camping waren aardig.

Dank jullie wel.

Groeten van Abir

Het project Gunvakantie in Opmeer opgezet door Wiebo Beenen, heeft in de gemeente Opmeer bij zeer veel mensen de lach op het gezicht gekregen.
Wij als vrijwilliger hebben ons ingeschreven voor 'n midweek om gebruik te maken van 'n caravan op camping De Moesberg te Nijensleek. Gelegen in de provincie Drenthe, tussen Vledder en Steenwijk.
Maandag 17 aug. 2020 reden wij met eigen vervoer naar Nijensleek rond 13.00 uur zijn wij ter plekje opgevangen door Ed op den Kelder en Sjaak Beerepoot.
Zij gaven ons uitleg over de camping en het gebruik van de caravan.
De caravan was van alle gemakken voorzien, compleet ingericht overal was aan gedacht,  prachtige ligstoelen, mooie camping tafel, parasol, fietsen, droogrekje enzovoorts, het enige wat we mee moesten nemen was 'n kussen.

De camping De Moesberg is 'n zeer nette camping mooie ruime plekken, de sanitaire ruimten op de camping is mooi en zeer schoon. Op één van de sanitaire ruimten is zelfs 'n vaatwasmachine aanwezig. Voor diegene die 'n hekel heeft aan afwassen is dat ideaal.  s' Morgens om 08.30 uur was er broodjes services op de camping.

Voor de boodschappen moest je naar Vledder dat ligt ongeveer 3,5 km vanaf de camping, in Vledder zijn alle voorzieningen, bakker, slager, supermarkt, terrasjes, restaurants, etc.

We hadden van 17 aug. tot 21 aug. Prachtig weer waardoor we de omgeving per fiets hebben kunnen verkennen. De omgeving van Nijensleek is prachtig je kan er mooie fietstochten uitstippelen, wij hebben knooppunten routes gereden. Mooie fietspaden waar je je veelal alleen bent in de natuur kortom prachtig.
Wij kunnen terug kijken op 'n geslaagde week, kortom we hebben genoten.

Elly en Jan Luken

Onze vakantie op de Moesberg.
Wij zijn een midweek op de moesberg geweest in Nijensleek. Het is een zeer mooie en schone camping met zwembad en heel goed verzorgd sanitair. Van af de camping is het heel leuk om binnen 3 kwartier 3 provincies op de fiets te bezoeken. Drente, Overijsel en Friesland.

De caravans zijn zeer compleet ingericht.

We hadden op woensdag een stevige storm maar alles was goed neergezet  en de caravan en voortent hebben de storm probleemloos overleefd.

Het project is zeer geslaagd met vele enthousiaste deelnemers.

Het was ondanks het iets mindere weer toch een heel geslaagde vakantie. 

Sjaak en Marry

Beste Gunvakantie.

Wat hebben we genoten van jullie caravans op camping ' de Moesberg'
En ook nog prachtig weer eind augustus.

Caravans waren van alle voorzieningen  voorzien. Wat een uitkomst dit voor mensen uit onze regio.

Camping was ook leuk, super schoon .
Wij hopen volgend jaar er ook gebruik van te mogen maken.
 

Gr Femke... en kids 

foto 4

Het was ons gegund…

Van de campingeigenaar kregen we een plattegrond. Na enig zoeken en een mispoging, de sleutel paste niet, vonden wij de juiste complete caravan, alles d’r open d’r an.

Van fietsen met kinderzitjes, braai, goede bedden, relax stoelen en een fijne heater voor de koude avonden. Alles weer ingepakt, caravan schoon gemaakt. We hebben genoten.


Met dank aan de organisatie. Groetjes Truus en Anneke

We hebben een geweldig fijne vakantie week mogen doorbrengen met onze autistische zoon Feike in een super luxe ingerichte caravan van de Gunvakantie!!

Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen maar ook musea enz. in de buurt!

We troffen het met het zonnige weer. Toiletruimtes waren schoon en dichtbij, net als het waterpunt.

Door de vorige corona tijd hebben we erg weinig kunnen ondernemen met Feike en ging de geplande vakantie niet door voor hem.

Dit was een lot uit de loterij!!

Wiebo, Ed en andere vrijwilligers hartelijk dank hiervoor!!!

Groeten van Feike , Jan en Gebke.

Image

Adresgegevens

Gunvakantie
P.a. de Vergadelaar
De Weijver 8C
1718 MS Hoogwoud

Tel: 0625532996

E-mail: info@gunvakantie.nl

Gunvakantie is een onderdeel van SJJO.
(Stichting Jeugd en Jongerenwerk Opmeer)
KvK 41236157